Over mij

Foto van Angeline

Welkom bij mijn gedragstherapiepraktijk voor konijnen! Mijn naam is Angeline en ik ben een gepassioneerde konijnendeskundige met jarenlange ervaring in het werken met deze dieren. Ik ben opgegroeid op het prachtige eiland Texel, omringd door verschillende soorten dieren, waaronder konijnen.

In 1997 verhuisde ik naar Amsterdam om te gaan studeren. Samen met mijn partner begon ik daarnaast een eigen zaak en we werkten hard om deze op te bouwen. Na een aantal jaar zonder huisdieren te hebben geleefd, besloten we om konijn Heppy in ons leven te verwelkomen. Vanaf dat moment groeide de konijnenliefde gestaag. Ik wilde alles over konijnen leren; volgde cursussen, workshops, trainingen, en opleidingen.

Zo werd ik gedragstherapeut voor konijnen.

Naast mijn eigen ervaring en expertise, blijf ik mezelf voortdurend bijscholen en trainen om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van konijnengedrag. Omdat ik het belangrijk vind om mijn kennis te delen, geef ik les over konijnengedrag en -welzijn bij Tinley Academie.

Of je nu een ervaren konijneneigenaar bent of net begint aan je avontuur met konijnen, ik help je graag bij al je vragen en problemen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw geliefde huisdier een gelukkig en gezond leven leidt.

Angeline, gedragstherapeut voor konijnen